Som et led i Addinols Vision har vi en olie til et hvert behov og kan dermed servicere alle offshorens udfordringer. Vi har bla. Gearolie, Motorolie, Hydraulikolie mm.  

Vores nyeste gearolier er ECO GEAR 100 - 420 er bl.a. specielt velegnet til store gear i skibe og vindmøller. Deres egenskaber har vist sig at være af helt eminente karakter og deres holdbarhed er fremragende; 4 år for ECO GEAR M og 5 år for ECO GEAR S og W. Specielt udviklet til vindmøller har vi ECO GEAR 320 S olien. Olien har en renhed der er meget høj og giver derfor gear en længere levetid.  

De mange motorolier som vi tilbyder har en speciel lang levetid, olieskifts interval og brandstofs energi. Olien der giver motorerne en længere levetid har allerede slået igennem i lande som Holland, Tyskland, Spanien, Italien såvel som andre lande der specialisere sig indenfor offshore sektoren. 

Har du brug for mere information omkring dine behov eller ønsker du at høre mere omkring vores produkter samt modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os på: 75 450 400